Hírek

Előzetes: Godzilla

Godzilla 2014

Godzilla 2014Elképesztően látványos előzetessel, Bryan Cranston (Breaking Bad) kizárólagos hangjával győz meg minket a Godzilla új előzetese. Lehet, hogy jó lesz a szörny harmadik amerikai filmes feldolgozása?

A magyar premierig már csak két és fél hónap van hátra, május 15-től vetítik a hazai mozik a Godzillát (az Egyesült Államokban egy nappal később mutatják be). A katasztrófafilm rendezője ezúttal Gareth Edwards, aki a kultikus státuszt elért Monsters című 2010-es posztapokaliptikus drámával futott be Hollywoodban. Bryan Cranston mellett a főbb szerepekben láthatjuk még Elizabeth Olsent és Aaron Taylor-Johnsont, de a filmben feltűnik Juliette Binoche, Sally Hawkins, Ken Watanabe és David Strathairn is.

Avatar

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya