Hírek

Előzetes: Hangya

Hangya (Ant-Man)Mi lesz a Hangyával Edgar Wright nélkül? Az eredeti képregény összes rajongója ezen aggódik, mióta a Marvel lecserélte a brit rendezőt Peyton Reedre. Aztán jött Paul Rudd, és a fanok megint elkezdték csóválni a fejüket. Sajnos a ma megérkezett előzetes se tompította igazán az aggályokat.

A Hangya először – még Hank Pym alteregójaként – a hatvanas években jelent meg az amerikai képregényekben. Stan Lee, Larry Lieber és Jack Kirby hozta létre a figurát, amely az említett tudós találmányaként képessé vált megváltoztatni a méretét. Hank Pym (a filmben őt Micheal Douglas alakítja) korának előrehaladtával átadja a helyét a fiatal tolvajnak, Scott Langnak (Paul Rudd), aki az eredeti történet szerint megpróbálta ellopni a szuperhősruhát, hogy ezzel megmentse lánya életét.

Az első előzetes felemás lett: vannak be látványos jelenetek, valamelyest körvonalazódik a főhős szuperképessége, de a párbeszédek… nos, azokat inkább hagyjuk. A látottak alapján a Marvel filmekhez hasonlóan most is egy humoros, könnyedebb produkciót kapnak a nézők, egyelőre leginkább a Vasember hatása érződik a Hangyán. Ha így marad, akkor egy szórakoztató popcorn-mozit kapunk majd. Vajon a Marvel még mindig nem tud hibázni?

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com