Hírek

Előzetes: Heroes Reborn

heroes reborn Rövid, de hangulatos előzetest kapott a The Heroes című sorozat folytatása. Régi és új arcokkal térnek vissza a hősök a Heroes Reborn-ban.

A sorozatot ismét Tim Kring jegyzi, aki anno Hősöket is megalkotta. Állítólag a Heroes Reborn kapcsolódik a 2010-ben véget ért sorozathoz, olyannyira, hogy az onnan megismert szereplők egy része most is feltűnik majd. Jack Coleman, Jimmy Jean-Louis, Masi Oka és Greg Grunberg is visszatér. Míg új szereplőként láthatjuk Zachary Levit, Robbie Kayt, Judith Shekonit, Kiki Sukezanet, Henry Zebrowskit és Gatlin Greent is.

A történet alapján ismét középpontba kerül a szuperképességekkel megáldott hősök és üldözőik harca, noha az előzetesből ítélve eleinte az egész világ követeli visszatérésüket.

A szűk egy perces videó inkább szól a Földön uralkodó káoszról, illetve az ötletesen megjelenített Where Are the Heroes? feliratok sokaságáról, de jó hangulata és kellemes zenéje van.

A fantasy mini-sorozat szeptemberben 24-én érkezik az NBC műsorára.

https://www.youtube.com/watch?v=7h5fpSgDf5s

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Horrort nem néz, mert fél tőlük.

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés