Hírek

Előzetes: Holnapolisz

tomorrowland Itt az újabb előzetese a tavasszal érkező nálunk borzasztóan gagyi Holnapolisz címen futó amerikai sci-finek.

Az eredetileg Tomorrowland címet viselő alkotást a leginkább animációs munkáiról ismert Brad Bird (Mission: Impossible – Fantom protokoll, L’ecsó, Hihetetlen család) rendezte. A főszerepekben pedig olyan színészeket találunk, mint Hugh Lauire, George Clooney és Britt Robertson.

A történet szerint egy tudományos érdeklődéssel bíró tinédzser és egy néhai feltaláló eljutnak egy világba, amely valahol téren és időn belül található a kollektív memóriájukban. Elsőre zavarosnak tűnhet a dolog, és az előzetes sem segít ki minket sokkal jobban, de egy biztos: a látványvilágra nem lehet majd panaszunk.

A Holnapoliszt május 22-én mutatják be Amerikában, a hazai mozikba pedig szintén valamikor májusban érkezik a film.

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya