Hírek

Előzetes: Irrational Man

irrational man Kijött az első előzetese Woody Allen legújabb filmjének. A könnyed és szokásosan bájosnak tűnő filmben Joaquin Phoenix és Emma Stone.

A film egy filozófiatanárról (Phoenix) szól, aki épp válságban van és nem tudja, mihez is kezdjen az életével. Egy kisvárosba költözik, ahol tanítani kezd és különös kapcsolatot alakít ki egyik diákjával (Stone). Kettejük furcsa barátsága, amely az előzetes alapján nem tudni, hogy átalakul-e mássá, kerül a film középpontjába, míg a gyönyörű természet a mellékszálat adja.

Nem fogja ez a film sem megváltani a világot, de hangulatos, üde és kedves, amire mindig szükség van egy kellemes nyári estén. Woody Allen önmagát látszik hozni, míg a két főszereplő frissítően új arcát mutatja be. Igaz ez inkább Phoenix karakterére áll jobban, aki ugyan itt is alkoholizmussal küzd, de nem a lecsúszott fajtával. A filmben mellettük szerepel még Parker Posey, Jamie Blackley és David Aaron Baker.

Az Irrational Man júliusban kerül az amerikai mozikba, magyar forgalmazásról egyelőre nem tudni, de mi reménykedünk.

https://www.youtube.com/watch?v=4OKBz-1tpUo

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com