Hírek

Előzetes: Jurassic World

Jurassic WorldFeltámadnak a dínók! Megint. A húsz évvel ezelőtti, elképesztően izgalmas, remek történettel alátámasztott dinoszauruszos kalandfilm új részt kapott, ami az aktuális hollywoodi trendek szerint reboot, azaz újraértelmezés.

Nagyszerű előzetes: újszerűen megismétli az első részből ismert eseményeket (a szúnyoggal konkrétan utalva rá), a legnagyobb attrakciót mégse mutatja meg. Már most sokkal jobban érdekel minket ezáltal a Jurassic World, mint a robotdinoszauruszokat a Super Bowl-os előzetesében lelövő Transformers: A kihalás kora tette az első trailerével.

A főszerepet A galaxis őrzőivel bizonyító Chris Prattre osztották, mellette még Bryce Dallas Howard vörös hajtincsei tűnnek fel. A rendező pedig a jószerivel ismeretlen Colin Trevorrow, aki eddig egyetlen filmet dirigált, a hazánkban nem túl ismert Kockázatos túrát, ami az időutazás témáját vegyítette a road movie műfajával (bővebben lásd itt). Természetesen az előzetesben az eredetit megalkotó zseni, Steven Spielberg neve is előkerül, ő azonban már csak executive producerként vett rész a Jurassic World elkészítésében.

A premierre sajnos egészen jövő júniusig várnunk kell.

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com