Hírek

Előzetes: Kártyavár 3. évad

kartyavar Február 27-én érkezik a Kártyavár 3. évada, melyhez most jött ki egy rövid, de annál ütősebb előzetes. A szerepéért kétszer is Golden Globe-díjjal jutalmazott Kevin Spacey mostantól a Fehér Házból keveri a lapokat.

Az előző évadokhoz hasonlóan ezúttal is 13 részt vetítenek majd le, amelyek minden eddiginél izgalmasabbnak és sötétebbnek tűnnek. Francis Underwood (Kevin Spacey) most már az elnöki székből irányítja az eseményeket, gyönyörű, de számító feleségével (Robin Wright) együtt. Az eredeti címen House of Cards magasan az egyik legjobb aktuálisan futó sorozat, így nem csoda, hogy eljutott a 3. évadig is. Tökéletes színészi játék, meglepő fordulatok és a legjobb értelemben vett intrikus szálak teszik kiemelkedővé a sajátos hangulatú történetet. 46 nap múlva tehát folytatódik a Kártyavár!

Avatar

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya