Fókuszban Hírek

Előzetes: Mad Max: Fury Road

mad-max-fury-road-tom-hardy2-1024x576Megérkezett a második előzetes a nyár egyik legjobban várt filmjéhez a negyedik felvonásához érkezett Mad Max-hez!

Bármennyire elvetélt ötletnek is tűnik 30 évvel később folytatást készíteni egy trilógiához, melynek harmadik része is finoman szólva megosztó volt, az előzetesek alapján úgy tűnik a Fury Road a Mad Max sorozat egyik legerősebb darabja lesz. Reményeinket csak erősíti, hogy George Miller, az eredeti trilógia megalkotója foglalja el ismét a rendezői széket, arról nem is beszélve, hogy napjaink egyik legsokoldalúbb színésze fogja betölteni a Mel Gibson után maradt űrt. Tom Hardynak szinte mindegyik alakítása el nem múló gyönyörrel tölti el az igényes filmeket kedvelőket, gondoljunk csak A sötét lovag: Felemelkedés-re, a Warrior – A végső menetre vagy az Eredetre. A történetről még nem sokat lehet tudni, egy dolog azonban biztosnak tűnik: az év egyik leglátványosabb filmje érkezik május 21-én!

Dunai Marcell

Dunai Marcell

Dunai Marcell a Budapesti Corvinus Egyetem nemzetközi tanulmányok szakán végzett, jelenleg az édesapja által alapított, 25 éve működő logisztikai cégnél dolgozik. Az utazás szerelmese, vonzzák a csavargók, hobók, otthontalan figurák, specializációja a road movie, illetve Ázsia kevésbé ismert országainak (Laosz, Kambodzsa, Malájzia) filmgyártása.

Szólj hozzá!

Click here to post a comment

Hirdetés

Hirdetés