Hírek

Előzetes: Mr. Holmes

mr. holmes Nem unjátok még Sherlock Holmest? Mert úgy tűnik, mások sem, ugyanis újabb film készül Doyle világhírű detektívéről. Az idősödő Sherlock visszatekint életére és egyetlen megoldatlan ügyére. Erről szól a Mr. Holmes, melyhez most megérkezett az első hivatalos előzetes is.

Az angol produkcióban az öregedő, visszavonultan élő detektív, aki a vidéki táj szépsége és a méhészet rejtelmei mellett nem nagyon foglalkozik mással, egy nap kénytelen szembenézni múltjával. Egyetlen megoldatlan rejtélye nyomasztja, melyet egy kisfiú indíttatására vesz újra elő.

A filmet Bill Condon rendezi (Dreamgirls, Kinsey – Mindenki másképp csinálja), Holmes szerepében pedig Ian McKellen. Watsont a kevésbé ismert Colin Starkey alakítja majd, de szerepel a filmben Laura Linney, Patrick Kennedy, Hiroyuki Sanada és a tehetséges, ifjú Milo Parker is.

A krimi-misztikus dráma megjelölés ellenére eléggé családias filmnek tűnik első benyomásra a Mr. Holmes. Gyönyörű vidékeken zakatoló vonat, aranyos méhecskék és a kisfiúval való barátság sejteti, hogy nem egy izgulós és akciódús filmre számíthatunk, ami persze koránt sem baj.

A filmet Angliában június 19-én mutatják be, hazai forgalmazásáról egyelőre nem tudni.

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com