Hírek

Előzetes: My Life Directed by Nicolas Winding Refn

Nicolas Winding Refn a Drive forgatásán

My-Life-Directed-by-Nicolas-Winding-Refn_01

Nicolas Winding Refn most a kamera túloldalára került, My Life Directed by Nicolas Winding Refn című legújabb dokumentumfilmjének képsorait felesége, Liv Corfixen rögzítette.

Refn, a nagysikerű Drive és a Csak Isten bocsáthat meg  alkotója, ismét Ryan Goslinggal dolgozik együtt, aki már a kritikusok és a nézők csodálatát is kivívta, így igen jó döntésnek tűnik.

Korábban azt írtuk: “Refn mind ez idáig kilenc egész estés mozifilmet számláló életműve nem bizonyít mást, mint hogy létezik egy skandináv ország, ahol rendezők egész sora tartozik Európa – és a világ – filmművészeinek szűk elitjébe. És közülük is talán az egyik legérdekesebb, legkiszámíthatatlanabb egyéniség Nicolas Winding Refn.

Kiszámíthatatlansága okán különösen kíváncsiak vagyunk, most mit tartogat a számunkra. A RADiUS-TWC kiadta a film első hivatalos előzetesét. Sok kulissza titkok láthatunk Blu-ray minőségben,  Refn életének bensőséges pillanatait leshetjünk meg, így talán jobban meg is érthetjük őt. Arról azonban nem sokat tudni, mikor kerül a film a hazai mozikba.

Szin Karolina

Szin Karolina az ELTE filmtudomány szakán végzett, majd grafikai- és product design tanulmányokat folytatott, többek között MOME-n. Jelenleg a filmgyártásban dolgozik. Szereti a szép grafikájú filmeket, animációkat (Tomm Moore, Sylvain Chomet, Gabrielle Vincent munkái), a magával ragadókat (Iñárritu, Jamin Winans), a kortárs magyart, illetve az ehhez részben viszonyítási pontként szolgáló rendszerváltó alkotásokat. szin.karolina@gmail.com

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com