Hírek

Előzetes: Noé

Noé (Noah)

Noé (Noah)Megérkezett az első két előzetes Darren Aronofsky új filmjéhez, a Noéhoz (Noah), ami pont úgy néz ki, ahogy azt feltételeztük a rendezőtől – legalábbis A forrás alapján.

A Paramount Pictures a napokban hozta nyilvánosságra az új bibliai fantasy előzetesét. Elképesztő látványvilág tárul már most a szemünk elé, és az is biztos, hogy jó döntés volt a stáb részéről az izlandi helyszínválasztás. Rögvest két trailert is láthatunk: az amerikai piacra szánt angol nyelvűt, és a nemzetközi, magyarra fordított előzetest.

Darren Aronofsky (Fekete hattyúA pankrátor) mindig is nagyon erős volt karakterépítésben, ezért a Noé különösen izgalmas lehet azok számára is, akiket inkább a bibliai figura személyisége érdekel. A címszerepet az Oscar-díjas Russel Crowe játssza, feleségét pedig a szintén Oscar-díjas Jennifer Connelly, aki az Egy csodálatos elmében már játszotta Crowe házastársát egyszer. És hogy milyen kicsi Hollywood: Connelly éppen Aronofsky első filmjével futott be igazán (Rekviem egy álomért). Az átfedés megvan az ifjabb generáció között is, hiszen a gyerekeket Emma Watson (Hermione a Harry Potterből) és Logan Lerman (Percy a Percy Jacksonból) alakítja, ők pedig már játszottak együtt az Egy különc srác feljegyzéseiben.

Noé március 27-én kerül a magyar mozikba, tehát egy nappal az amerikai premier előtt. Mi már alig várjuk.

Avatar

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. [email protected]

Add Comment

Click here to post a comment

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya