Hírek

Előzetes: Pixels

pixels Megint támadják a Földet, most azonban számítógépes játékok formájában, ráadásul ezúttal Adam Sandler ment meg minket. Azt hiszem nyugodtan elmondható, hogy a Pixels tényleg újat hozhat. Előzetes most, premier a nyáron.

Chris Columbus (Harry Potter 1-2, Kétszáz éves ember, Mrs. Doubtfire – Apa csak egy van) legújabb katasztrófafilm-sci-fi drámájában a központi konfliktust az egykor az űrbe kiküldött csomag képezi, melyet ugyan békés szándékkal indítottak útjára, valami mégis balul sült el. Az emberiség néhány jelentős találmányát bemutató űrkapszula a történet szerint felkutatni hivatott az emberiségen túli életet, az idegen lényeket, akik azonban mindezt támadásként értelmezik.

A csavar ott kezdődik, amikor a Földet megtámadó lények valójában számítógépes játékokból jól ismert figurák. Éppen ezért első látásra mintha vesztene a film a komolyságából, de várjuk ki a végét! A szereplőgárda egyébként impozáns: Adam Sandler, Jane Krakowski, Peter Dinklage, Sean Bean, Kevin James, a rendező korábbi munkái között pedig igen sok valóban kiemelkedő alkotást találunk, úgyhogy senki ne adja fel, lehet, hogy a Pixels tényleg jó lesz!

A film júliusban érkezik a hazai mozikba.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com