Hírek

Előzetes: Sleeping with Other People

sleeping with othet people Itt az első előzetes Leslye Headland legújabb romantikus filmjének. Az ősszel érkező Sleeping with Other People-ben Alison Brie és Jason Sudeikis alakít enyhén szexfüggő, notóriusan megcsaló embereket, akik különös barátságot kötnek.

A Lánybúcsút is író és rendező Headland két forgatókönyv (Assistance, Mi történt az éjjel?) után ül ismét a kamera mögé, noha a film írását is megtartotta magának.

A filmben két régi ismerős, Lainey (Brie) és Jake (Sudeikis) véletlenül összefut egy csoportos terápián, amelyen szexfüggők és a kapcsolataikat nehezen kezelő emberek próbálnak enyhíteni lelkükön, és valamiféle segítséget kapni és nyújtani egymásnak.

Mindkettő egy viharos és a másik félnek fájdalmas szakítás után van, mert egyszerűen – ahogy azt az előzetes, és a cím is próbálja kihangsúlyozni – nem képesek nem lefeküdni másokkal. Hogy ebből az alapvetően komoly és problematikus hajlamból hogyan is lehet önfeledt vígjátékot faragni, majd eldől.

Egyelőre látjuk, hogy nem igazán van drámaira véve a film hangvétele, és kissé klisésnek is tűnik, egynek a felemás romantikus filmek végeláthatatlan sorából. Hogy ki tud-e mégis valami különlegeset hozni a rendezőnő, vagy a színészek (Natasha Lyonne, Adam Scott, Amanda Peet, Marc Blucas) a történetből, szeptemberben kiderül. Legalább is az amerikaiaknak, mert magyar forgalmazásról egyelőre nincs hír, de ne temessük még a Sleeping with Other People-t.

https://www.youtube.com/watch?v=Kmv2TbKapr8

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Horrort nem néz, mert fél tőlük.

Hirdetés

Hirdetés