Hírek

Előzetes: Sötét helyek

dark-places Nemzetközi előzetessel jelentkezik Gillian Flynn újabb könyvének adaptációja Charlize Theronnal a főszerepben.

A Holtodiglant is jegyző írónő újabb regénye talán még jobb, mint az előző: ez egy ízig-vérig thriller, jó karakterekkel, izgalmas történettel és meglepő fordulatokkal. Első könyve filmadaptációjának mind szakmai, mind nézői sikerét elnézve, teljesen érthető, hogy újabb film készül az írónő tollából.

A Sötét helyek azzal kezd, hogy egy kislány majdnem egész családját lemészárolják, ő pedig bátyja ellen vall. 31 éves koráig visszahúzódva, elzártam él a külvilágtól, amikor mégis belekeveredik egy bűnügyeket felgöngyölítő társaságba. Hamarosan saját tragédiáját is más szemmel kezdi nézi: lehet, hogy mégsem bátyja a bűnös, és lehet, hogy az igazi gyilkos még mindig szabadon járkál?

A filmet Gilles Paquet-Brenner rendezi (Búcsúdal, Sarah kulcsa), a forgatókönyvet pedig együtt jegyzi Flynn-nel. Charlize Theron mellett szerepel a filmben Chloë Grace Moretz (Ha maradnék, Carrie), Christina Hendricks (Mad Men – Reklámőrültek, Drive – Gázt!), Nicholas Hoult (Eleven testek, X-Men: Az eljövendő múlt napjai) és Corey Stoll (A Bourne-hagyaték, Non-stop).

Furcsa, de egyelőre csak francia premierdátumról tudni (április 8.), de nem kell félni, a Holtodiglan után szinte kizárt, hogy ne jutna el a film egyszer a hazai mozikba is.

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!