Hírek

Előzetes: Strangerland

strangerland Megérkezett az első előzetese az idei Sundance-en bemutatott Strangerlandnek. Főszerepben Nicole Kidman és Joseph Fiennes.

A rendkívül különleges képi világú és hangulatú drámai thriller egy házaspárról szól, akiknek két gyermeke eltűnik a sivatagban egy hatalmas homokvihar alkalmával. Azonban ahogy a történet halad, egyre több sötét dolog bukkan fel a sülők múltjából. A hivatalos keresést vezető felügyelőt Hugo Weaving (Mátrix-, A Gyűrűk ura-, A hobbit-filmek) alakítja, de szerepel még a filmben Maddison Brown, Sean Keenen, Lisa Flanagan és Benedict Hardie is.

Az előzetes alapján nagyon szép és hatásos képekkel dolgozik az egyébként ausztrál film, gyönyörű tájakon járunk. Kellően misztikusnak és érzelmesnek is tűnik így első ránézésre. A színészi játékban pedig szinte biztos, hogy nem fogunk csalódni.

Pontos premierdátum egyelőre nincsen, reménykedjünk, hogy a film a magyar mozikba is eljut.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Horrort nem néz, mert fél tőlük.

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés