Fókuszban Hírek

Előzetes: Suicide Squad

Jared Leto (Joker) Suicide Squad
Jared Leto mint Joker

Suicide-Squad-logo-1A San Diegoban megrendezett Comic-Con sok várakozásnak elegett tett, az egyik legnagyobb eseményt a Suicide Squad új előzetese jelentette.

A sokak által várt 2016-ra tervezett DC adaptációról már rengeteg találgatás napvilágot látott. A David Ayer rendezte képregényfilm kapcsán leginkább mindenkit Joker karaktere foglalkoztat. A korábban Jack Nicholson és Heath Ledger által játszott figura megszemélyesítése most Jared Letora vár, a most kijött előzetes alapján azonban nincs okunk kételkedni tehetségében.

Többek között erről is olvashattok korábbi cikkünkben, amelyben kicsit körüljártuk az eddig nyilvánosságra hozott információkat.

Itt pedig, megtekinthettek egy interneten terjedő videót, amelyben a Jack Nicholson egy levelet kap az új Joker, Jared Leto fotójával. A videóhoz a Schmidt története (2002) című film képsorait használták.

A Suicide Squad 2016 augusztus 5-én kerül a mozikba.

Szin Karolina

Rovatvezető - Játék, Interjú

ELTE filmszakot végzett szabadúszó filmkritikus és grafikus.
Imád különleges emberekkel megismerkedni, lelkes utazó és fesztiváljáró.

Filmek: gyermeteg módon szereti az aranyos, régi vágású, szép grafikájú filmeket, animációkat (Tomm Moore, Sylvain Chomet, Gabrielle Vincent munkái), a magával ragadókat (Iñárritu, Malick, Jamin Winans), a kortárs magyart, illetve az ehhez részben viszonyítási pontként szolgáló rendszerváltó alkotásokat. E-mail: [email protected]

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés