Hírek

Előzetes: Supergirl

Supergirl-0A novemberben debütáló Supergirl előzetese megérkezett. 

De ki ő? És lehet egyáltalán még valami újat hozzátenni az elmúlt idők szuperhős inváziójához? Az első kérdésre a válasz egyszerű: Superman unokahúga. Valódi nevén Kara Zor-El, és tényleg az ismert szuperhős rokona a DC Comics képregényeiben. Az Otto Binder és Al Plastino megalkotta karakter 1959-ben jelent meg először.

Supergirl-3Természetesen azóta rengeteg feldolgozás napvilágot látott, alakja egyre letisztultabbá és életszerűbbé vált, amely szinte előrevetítette a filmfeldolgozást. Most pedig már csak pár hónapot kell várnunk és ősszel megtekinthetjük a végeredményt.

SUPERGIRL, airing Mondays 8:00-9:00 PM, ET/PT starting in November, is CBS's new action-adventure drama based on the DC COMICS' character Kara Zor-El, Superman's (Kal-El) cousin who, after 12 years of keeping her powers a secret on Earth, decides to finally embrace her superhuman abilities and be the hero she was always meant to be.  Kara lives in National City assisting media mogul and fierce taskmaster Cat Grant (Calista Flockhart), who just hired the Daily Planet's former photographer, James Olsen, as her new art director.   Photo: Richard Cartwright/CBS ©2015 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved

A második kérdésre nehéz válaszolni, főleg, hogy az előzetes sajnos nem kecsegtet túl sok reménnyel, de bízzunk a legjobbakban.

https://www.youtube.com/watch?v=Lm46-envrHo

Avatar

Szin Karolina

Szin Karolina az ELTE filmtudomány szakán végzett, majd grafikai- és product design tanulmányokat folytatott, többek között MOME-n. Jelenleg a filmgyártásban dolgozik. Szereti a szép grafikájú filmeket, animációkat (Tomm Moore, Sylvain Chomet, Gabrielle Vincent munkái), a magával ragadókat (Iñárritu, Jamin Winans), a kortárs magyart, illetve az ehhez részben viszonyítási pontként szolgáló rendszerváltó alkotásokat. szin.karolina@gmail.com

Podcast

Hirdetés

Hirdetés