Hírek

Előzetes: Tammy

Tammy (Melissa McCarthy)Női szervek tavalyi bombasikere után új komédiával jelentkezik Melissa McCarthy. A nyárra időzített Tammyt a humorista nő és férje, Ben Falcone írta, sőt utóbbi a rendezést is elvállalta. Az Egyesült Államokban július 2-án debütáló vígjáték másik főszereplője ezúttal Susan Sarandon, aki egy alkoholista nagymamát alakít. 

A történet alapján egy road-moviet láthatunk majd a nyáron, vagy valami olyasmit. Tammy borzasztó napon van túl: totálkárosra zúzta verdáját, hálátlan munkaadója kirúgta a Zsíros Burger Étteremből, otthon pedig a férje lecserélte őt szomszédjára. Tammy úgy dönt, hogy elhúz a fenébe, csakhogy ehhez mindenképp szüksége van nagymamájára (Susan Sarandon), pontosabban az ő autójára.

A film az előzetes alapján egész viccesnek ígérkezik, és ha Melissa McCarthy neve nem lenne elég garancia, akkor még Kathy Bates, Sarah Bakers, Toni Collette, Allison Janney, Dan Aykryod, Sandra Oh vagy Mark Duplass meggyőzhet esetleg titeket. A magyarországi forgalmazásról egyenlőre nem érkezett hír

Avatar

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya