Hírek

Előzetes: Transformers 5 – Az utolsó lovag

Dinoszaurusz-robot, Anthony Hopkins, háromfejűsárkány-robot, középkori csata, Mark Walhberg és rendezte Michael Bay – az új Transformers előzetesében minden benne van, ami miatt szeretni és utálni egyaránt lehet a szériát. 

Bár Optimus eltűnt a színről, a transformerek és az emberek harca korábban sosem látott intenzitással folytatódik. A megoldás valahol a múltban rejlik, Cade Yeagernek (Mark Walhberg) egy titokzatos angol lord (Anthony Hopkins) segít megmenteni a világot. Csakhogy a főgonosz transformer nem tűnt el véglegesen, saját bolygója megmentéséhez éppen arra az ősi kegytárgyra van szüksége, amire a világnak is szüksége van.

A negyedik résszel új kanyart vetett Transformers szellemiségében egyértelműen A kihalás korának vonalát folytatja, tehát látványos lények és még látványosabb akciók váltogatják egymást. Az előzetes alapján viszont a korábbi jellemfejlődés helyett ezúttal a humor nyer nagyobb teret az akció mellett. Főleg emiatt különösen számíthatunk rá, hogy a nyár egyik kényelmes és kikapcsoló szórakoztatása lesz a Transformers – Az utolsó lovag.

A cikket 16:15-kor frissítettük.

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com