Hírek

Előzetes: Will Smith madárrá változik ebben a animációs kémfilmben

Spies in Disguise

Karácsonykor kerül a mozikba a Spies in Disguise című animációs film, amiben a sikeres és nagymenő szuperkém hirtelen madárrá változik…

A vígjátékba oltott kémfilmeket is elérte az animációs hullám. Az Én, a kém vagy a Melissa McCarthy által fémjelzett vígjátékok után ugyanezt a műfajt ülteti által animációba a Blue Sky Studios karácsonykor érkező legújabb projektje, a Spies in Disguise (szabad fordításban Kémek álruhában).

Lance Sterling (Will Smith) egy szuper cool titkosügynök, egyszerre sármos és profi, mindenen áthatol, és minden titkot kiderít, amíg nem találkozik a műfajból jól ismert tudós karakterrel, Walter Beckettel (Tom Holland). Aki egy véletlen folytán galambbá változtatja. A tragikus végnek tűnő fordulat viszont még hasznukra lehet.

A filmet egyébként az a Blue Sky Studios készíti, amelyik 2002-es debütálása óta sok sikert elért. Ők voltak többek között a Jégkorszak filmek, illetve a Rio és a Rio 2 készítői is. A Spies in Disguise az első projekt az év elején bejelentett és végrehajtott Disney-Fox akvizíció után.

Ezt a filmet ugyanis még a 20th Century Fox tervezte bemutatni ez év januárjában. A film a felvásárlás után többször kapott új premierdátumot, végül immár a Walt Disney Studios Motion Pictures viszi a mozikba karácsonykor. Várhatóan Magyarországon is ebben az időben jelenik meg.

Sergő Z. András

Sergő Z. András a Filmtekercs.hu alapítója és 2022-ben bekövetkezett haláláig felelős szerkesztője volt. Aktívan követte Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film eseményeit. Érdeklődési körébe tartoztak a dokuk, a kamaradarabok, a sport- és a valláspolitika.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com