Hírek

Előzetes: Will Smith madárrá változik ebben a animációs kémfilmben

Spies in Disguise

Karácsonykor kerül a mozikba a Spies in Disguise című animációs film, amiben a sikeres és nagymenő szuperkém hirtelen madárrá változik…

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A vígjátékba oltott kémfilmeket is elérte az animációs hullám. Az Én, a kém vagy a Melissa McCarthy által fémjelzett vígjátékok után ugyanezt a műfajt ülteti által animációba a Blue Sky Studios karácsonykor érkező legújabb projektje, a Spies in Disguise (szabad fordításban Kémek álruhában).

Lance Sterling (Will Smith) egy szuper cool titkosügynök, egyszerre sármos és profi, mindenen áthatol, és minden titkot kiderít, amíg nem találkozik a műfajból jól ismert tudós karakterrel, Walter Beckettel (Tom Holland). Aki egy véletlen folytán galambbá változtatja. A tragikus végnek tűnő fordulat viszont még hasznukra lehet.

A filmet egyébként az a Blue Sky Studios készíti, amelyik 2002-es debütálása óta sok sikert elért. Ők voltak többek között a Jégkorszak filmek, illetve a Rio és a Rio 2 készítői is. A Spies in Disguise az első projekt az év elején bejelentett és végrehajtott Disney-Fox akvizíció után.

Ezt a filmet ugyanis még a 20th Century Fox tervezte bemutatni ez év januárjában. A film a felvásárlás után többször kapott új premierdátumot, végül immár a Walt Disney Studios Motion Pictures viszi a mozikba karácsonykor. Várhatóan Magyarországon is ebben az időben jelenik meg.

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, felelős szerkesztő. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. sergoandras@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés