Hírek

Előzetesen a Gyerekjáték remake

Chucky újra játszani akar. Idén a nyolcadik filmjét kapja meg a gyilkos baba, ám ezúttal vadiúj köntösben. A Gyerekjáték magyar szinkronos előzetese alapján bőven számíthatunk vérengzésre és kreatív halálnemekre.

Chucky először 1988-ban mutatkozott be a vásznon a Gyerekjátékban, és hamar ő is olyan kultikus horrorikonná vált, mint Freddy Krueger vagy Jason Voorhees. A babát megszálló sorozatgyilkos összesen hét filmben tartotta rettegésben a gyerekeket és a körülöttük élő felnőtteket, 2019-ben pedig a széria újjászületik. Idén visszatér a mozikba, jövőre pedig egy, a SyFy csatornára szánt sorozat is érkezik majd.

Az új filmben Chucky már nem egyszerű rongybaba, hanem egy high-tech játszópajtás, ami valószínűleg semmit nem vesz el rémisztő lényéből. A korábbi filmekkel ellentétben Brad Dourif helyett Mark Hamill szólaltatja meg a vérszomjas babát, akiről a Batman: A rajzfilmsorozat Jokere óta tudjuk, milyen nagyszerűen adja hangját az elmebeteg gyilkosoknak.

Az új Gyerekjáték 2019. június 20-án debütál Magyarországon. Aubrey Plaza és Gabriel Bateman játssza az anya-fia párost, akiknek a családjába ajándékként bekerül Chucky, hogy megkezdje ámokfutását. A filmet Tyler Burton Smith forgatókönyve alapján Lars Klevberg rendezte.

Vida László

Vida László a Debreceni Egyetem kommunikáció- és médiatudományi szakának újságíró specializációján végzett. Szakterülete a sci-fi, a fantasy, a képregényfilmek és bármi, aminek videojátékokhoz van köze.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com