Hírek

Előzetesen a Gyerekjáték remake

Chucky újra játszani akar. Idén a nyolcadik filmjét kapja meg a gyilkos baba, ám ezúttal vadiúj köntösben. A Gyerekjáték magyar szinkronos előzetese alapján bőven számíthatunk vérengzésre és kreatív halálnemekre.

Chucky először 1988-ban mutatkozott be a vásznon a Gyerekjátékban, és hamar ő is olyan kultikus horrorikonná vált, mint Freddy Krueger vagy Jason Voorhees. A babát megszálló sorozatgyilkos összesen hét filmben tartotta rettegésben a gyerekeket és a körülöttük élő felnőtteket, 2019-ben pedig a széria újjászületik. Idén visszatér a mozikba, jövőre pedig egy, a SyFy csatornára szánt sorozat is érkezik majd.

Az új filmben Chucky már nem egyszerű rongybaba, hanem egy high-tech játszópajtás, ami valószínűleg semmit nem vesz el rémisztő lényéből. A korábbi filmekkel ellentétben Brad Dourif helyett Mark Hamill szólaltatja meg a vérszomjas babát, akiről a Batman: A rajzfilmsorozat Jokere óta tudjuk, milyen nagyszerűen adja hangját az elmebeteg gyilkosoknak.

Az új Gyerekjáték 2019. június 20-án debütál Magyarországon. Aubrey Plaza és Gabriel Bateman játssza az anya-fia párost, akiknek a családjába ajándékként bekerül Chucky, hogy megkezdje ámokfutását. A filmet Tyler Burton Smith forgatókönyve alapján Lars Klevberg rendezte.

Vida László

Vida László

Vida László a Debreceni Egyetem kommunikáció- és médiatudományi szakának újságíró specializációján végzett. Szakterülete a sci-fi, a fantasy, a képregényfilmek és bármi, aminek videojátékokhoz van köze.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya