Hírek

Előzetesen a Jégvarázs 2

jégvarázs 2

Habár korábban volt már egy rövidke kedvcsináló, végre megérkezett a Jégvarázs 2 első teljes előzetese. Kapunk egy kis betekintést a történetbe, és a Disney-mese világának új varázslényeivel is találkozunk.

Amikor 2013-ban a Jégvarázs megjelent, azonnal hatalmas sikert aratott, a nézők imádták, és rekordbevételeket hozott össze. Azon túl, hogy többnyire egy tipikus Disney-hercegnős mese volt (énekléssel, vicces lényekkel és szerelemmel töltve), mégis újítani igyekezett valamelyest. Például sokkal fontosabb volt a főszereplő testvérpár, Elsa és Anna kapcsolata, mint az, hogy melyikük kibe zúg bele.

Várható volt, hogy ezt a hatalmas sikert a Disney nem engedi el, de eddig csupán kis spin-off kalandokkal folytatták a jégvarázsló Elsa történetét. Idén azonban végre egy teljes értékű folytatás kerül a mozikba, és ehhez megkaptuk az első előzetest is. Noha még most sem teljesen tiszta, mi vár a mese főhőseire, de a rejtélyeskedő képsorokból annyi kiderül, hogy Elsa varázserejének forrását keresik. A látvány miatt valószínűleg nem lesz okunk panaszra, és néhány új varázslényt is látunk.

A Jégvarázs 2 premierje 2020. november 27-én lesz. Idina Mensel (Elsa), Kristen Bell (Anna), Jonathan Groff (Kristoff) és Josh Gad (Olaf) visszatér, hozzájuk csatlakozik új szereplőként Evan Rachel Wood és Sterling K. Brown is. A filmet Chris Buck és Jennifer Lee rendezi, a zenéjét ismét Kristen Anderson-Lopez szerzi.

Vida László

Vida László

Vida László a Debreceni Egyetem kommunikáció- és médiatudományi szakának újságíró specializációján végzett. Szakterülete a sci-fi, a fantasy, a képregényfilmek és bármi, aminek videojátékokhoz van köze.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..