Hírek

Előzetesen Adam Sandler új krimivígjátéka

XT2B0155.RAF

Újra együtt dolgozik Adam Sadler és Jennifer Aniston, ezúttal a Netflix krimivígjátékában. A Murder Mysteryhez az előzetes is megérkezett.

Adam Sandler és a Netflix együttműködése kifejezetten termékeny az utóbbi években, de a The Ridiculous Six vagy a The Do-Over nem lett éppenséggel túl nagy siker. Sandler ezúttal egy krimivígjátékban tér vissza, a főhősnőt pedig Jennifer Aniston alakítja, akivel a Kellékfeleség óta nem játszottak együtt.

A történet szerint Sandler és Aniston amerikai házaspárt alakít, akik európai vakációra indulnak. A repülőúton meghívást kapnak egy milliárdos jachtjára, az idős úr azonban erőszakos halált hal, a gyilkossággal pedig Sandleréket vádolják. Azzal azonban nem számolt a rejtélyes elkövető, hogy Sandler zsaru, aki mindent be fog vetni, hogy tisztázza magukat a vádak alól.

A Murder Mysteryt Kyle Newacheck rendezte (aki a Munka hősein is dolgozott, de a Netflixszel is működött már együtt a Game Over, Manen), a forgatókönyvet pedig James Vanderbilt írta. Anistonon és Sandleren kívül a filmben többek között felbukkan még Luke Evans, Terrence Stamp és Gemma Arterton is. A krimivígjáték június 14-én debütál a Netflixen.

Vida László

Vida László a Debreceni Egyetem kommunikáció- és médiatudományi szakának újságíró specializációján végzett. Szakterülete a sci-fi, a fantasy, a képregényfilmek és bármi, aminek videojátékokhoz van köze.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com