Hírek

Előzetest és premierdátumot kapott a Deadwood-film

Rövidke előzetest kapott a Deadwood. Sőt, már azt is tudjuk, hogy a sikeres sorozat filmes folytatása május 31-én érkezik.

Bár összesen csak 3 évadon át futott az HBO western-sorozata, a Deadwood rajongók millióit varázsolta el. És ha a sorozat nem is folytatódik eredeti formájában, idén májusban filmként térnek vissza a csatornára a jól ismert szereplők.

A sorozat alkotója, David Milch is visszatér: ő írja a film forgatókönyvét. A rendezői székben pedig Daniel Minahant találjuk, aki szintén nem idegenként érkezik a produkcióhoz, hiszen korábban 4 epizódon is dolgozott. De olyan sikeres sorozatokhoz is rendezett, mint a Trónok harca, a True Blood, a Kártyavár és az American Crime Story.

Hozzájuk csatlakozik a sorozatból jól ismert szereplőgárda nagy része is. Ismét képernyőn Ian McShane, Timothy Olyphant, Molly Parker, Brad Dourif, John Hawkes, W. Earl Brown, Anna Gunn, Sean Bridgers és Robin Weigert.

A történet a sorozat fonalait veszi fel: a szereplők 10 év után ismét találkoznak, hogy megünnepeljék Dél-Dakota tagállam fennállását. Persze a régi sérelmek nem múlnak el, a karakterek pedig nem változnak, ráadásul a modernizáció szele sokaknak nem tetszik.

A film most előzetest is kapott. Gyönyörű tájak, szép fényképezés és erős színészi alakítások a Vadnyugaton.

A Deadwood május 31-én kerül az HBO műsorára.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..