Hírek

Előzetest és premierdátumot kapott a The Witcher 2. évada

Végre tudjuk, mikor folytatódik Geralt és Ciri története. A The Witcher, azaz a Vaják ráadásul egy szuper előzetest is kapott. Ilyen lesz a The Witcher 2. évada!

Nem túlzás azt állítani, hogy az elmúlt évek egyik legnagyobb dobása volt a Netflixtől a The Witcher regények adaptációja. A főszerepben látható Henry Cavill még nagyobb sztár lett, míg az eredeti könyvek és a számítógépes játékok iránt megnőtt a kereslet.

A nagy rajongói tábor pedig nem is meglepő, hiszen tényleg jó munkát végzett a sorozattal Lauren Schmidt és csapata.

A The Witcher egy hangulatos fantasy szörnyekkel, szerelemmel, misztikummal és erős színészi alakításokkal. A nagysikerű első évad után pedig nem is volt kérdés, hogy érkezik-e majd a folytatás.

Az új évadban persze visszatér Henry Cavill, valamint Anya Chalotra, Freya Allan és Joey Batey, de új arcokkal is találkozhatunk majd. Kim Bodnia és Paul Bullion is csatlakozott a stábhoz.

Az éppen futó WitcherCon jóvoltából pedig most először bele is nézhetünk, hogy mi vár ránk télen. Az első előzetes alapján pedig úgy tűnik, hogy az alkotás szépen folytatja a szálakat ott, ahol korábban elhagyta őket.

A The Witcher 2. évada az előzetes terveket tartva az év végén kerül majd elénk. December 17-én debütál a folytatás, amely visszahozza nekünk Geralt, Ciri, Yennefer és Jaskier történetét.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.