Hírek

Előzetest kapott a Dark alkotóinak új sorozata, az Európa a jövőben

Újabb látványos, elgondolkodtató és sötét tónusú sorozattal álltak elő a Darkot is elhozó producerek. Az új német szenzációnak ígérkező Európa a jövőbenhez most előzetes érkezett.

Tavaly ért véget a három évados Dark, de nem kellett sokat várni rá, hogy egy újabb minőségi német sorozat kerüljön a Netflixre.

Philip Koch 6 részes alkotása egy enyhén posztapokaliptikus kaland-dráma lesz három testvérrel, amely a pusztulás helyett a reményre fókuszál majd.

Két hét és itt a Netflix februári kínálatának egyik legizgalmasabb darabja. Az Európa a jövőben 2074-ben repíti el a nézőket, ahol egy globális katasztrófa után káosz borítja a földet. A kipusztult jövőben kisebb törzsek háborúzása tartja rettegésben a megmaradt populációt. A sorozat három testvér különböző történetszálain mozog majd, akiket szétválasztottak egymástól. A fiataloknak így saját lábukra kell állni, hogy fellépjenek az áldatlan állapotok ellen.

Ahogy persze minden hasonló darabban, itt is várhatóan egymásra találnak majd a tesók, és összeforrnak a párhuzamos szálak.

A színészgárdát Henriette Confurius, David Ali Rashed és Emilio Sakraya vezetik, akik a főszereplő testvéreket alakítják. Mellettük szerepel még Oliver Masucci, Melika Foroutan és Richard Zeman.

A sorozathoz pedig most befutott az első előzetes is. Ez alapján igen látványos, akciódús és egy sci-fi elemeket keverő darabra számítatunk.

Az Európa a jövőben február 19-én kerül a Netflix kínálatába.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com