Hírek

Előzetest kapott a Halálos iramban széria spinoffja – Hobbs & Shaw

Dwayne Johnson és Jason Statham főszereplésével elkészült végre a sokáig húzódó Halálos iramban (Fast and Furious) széria spin-offja. A Hobbs & Shaw augusztus elején érkezik a mozikba meglepetés sztárokkal együtt. Nézd meg az előzetest!

A Deadpool 2 és az Atomszőke rendezője, David Leitch készítette el a legújabb Fast & Furious-filmet, amely a széria spin-offjaként működik majd. Az egyébként túlnyomórészt kaszkadőri munkákat vállaló Leitch Dwayne Johnson és Jason Statham karaktere köré építette a Hobbs & Shaw-t.

A történetben kettejüknek kell összeállniuk, hogy megmentsék a világot Idris Elba titokzatos gonoszától. Az előzetes alapján a film már eltávolodik a kocsiktól és a száguldástól, inkább készülhetünk egy humoros, laza, könnyed és nagyon pörgős akciófilmre, amely a szokásos formulára épül: két profit összeraknak, akik a világért sem akarnak eleinte együtt dolgozni.

A forgatókönyvet Chris Morgan írta, a szereplők között pedig megtaláljuk még Vanessa Kirbyt, Eiza Gonzálezt, illetve egyes értesülések szerint még Helen Mirren is felbukkan majd.

A teljes címen Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw augusztus első hetében érkezik a mozikba.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés