Hírek

Előzetest kapott A halottak hadseregének előzményfilmje

A Netflixen hamarosan elérhető A tolvajok hadseregét is Zack Snyder neve fémjelzi, aki társírója és producere a filmnek. A rendezői székben pedig Matthias Schweighöfer ül, aki a történet középpontjában álló, furcsa kalandba keveredő bankárt alakítja.


Hirdetés

A hétvégén lezajlott Comic-Con alatt látott napvilágot a prequel előzetese, amiből ítélve az idén májusban bemutatott

A halottak hadseregének előzményfilmje egy heist elemekkel dúsított, tömény akciófilmnek ígérkezik.

A szinposzis alapján egy titokzatos nő felkeres egy kisvárosi bankárt, felveszi az Interpol legkeresettebb bűnözői közé, és együtt kísérelnek meg kirabolni  legendásan feltörhetetlen széfeket Európa-szerte.

Az előzetesből kiderül az is, hogy a legsikeresebb DC-filmeket jegyző Zack Snyder új produkciója közvetetten a világjárvány témáját is érinti.

A rendező-főszereplő Schweighöferen túl jelentősebb szerepet kapott a Trónok harcából ismert Nathalie Emmanuel, olyan mellékszereplők mellett, mint Guz Khan, Ruby O. Fee, és Stuart Martin. Az Empire értesülései szerint a bemutató őszre várható a Netflixen.

Incze Kata

Incze Kata 2018-ban végzett a kolozsvári Sapientia filmkészítés szakán, mester tanulmányait is ott folytatta. Jelenleg diplomafilmjét készíti, rendezőasszisztensként dolgozik és rendszeresen publikál a Filmtetten is. Szereti a hollywoodi reneszánszt, az amerikai független filmeket és mindent, amiben sokat beszélnek és mégis izgalmas.