Hírek

Előzetest kapott a Lucifer befejezése

Belepillanthatunk, hogyan is zárul majd le ősszel Lucifer története a földön. A közönségkedvenc sorozat 6., egyben utolsó évada hamarosan elénk kerül.

Aki nem nézte végig az 5. évadot, annak mind a hír, mind az előzetes spoilereket tartalmazhat.

Előzetes érkezett a Lucifer befejezéséhez. Az ünnepelt sorozat a 6. évaddal búcsúszik majd, amelyre már csak egy szűk hónapot kell várni.

Tom Ellis és Lauren German párosa ezúttal csak 10 rész erejéig tér vissza – de milyen 10 rész áll előttünk!

A történet természetesen az 5. évad végénél veszi fel a fonalat. Azaz Lucifert ezúttal Istenként láthatjuk, ami persze további bonyodalmakhoz, illetve ahhoz vezet, hogy a karakter visszatérjen kedvenc pszichológusához.

A szereplőgárda a jól ismert arcokat vonultatja fel: Ellis és German mellett ismét felbukkan D.B. Woodside, Rachael Harris, Kevin Alejandro és Lesley-Ann Brandt is.

A 2016-ban útjára induló sorozat magáról az Ördögről szól, aki megunva a poklot és a rossz társaságot egy nap úgy dönt, hogy inkább megnézi, milyen is az élet Los Angeles-ben. Hamar el is szegődik egy nyomozó mellé, akivel a klasszikus köröket futják egy ideig, mielőtt végleg egymásra találnának.

A Lucifer látványos, humoros, jó alakításokkal és számtalan ötletes zenei betéttel. És az előzetes alapján mindez az utolsó évadra sem fog megváltozni.

A Lucifer befejezése szeptember 10-én debütál majd a Netflixen.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés