Hírek

Előzetest kapott a Maffiózók előzményfilmje

The Many Saints of Newark címmel érkezik előzményfilm a Maffiózók című sorozathoz – természetesen az HBO jóvoltából. A fiatal Tony Sopranot pedig a karaktert megformáló James Gandolfini fia, Michael alakítja majd. Íme az ígéretes előzetes!

A Maffiózók sorozat joggal számít a televíziós történelem egyik mérföldkövének. A 6 évados HBO alkotás 21 Emmy-díjat gyűjtött be számtalan egyéb elismerés mellett. A Tony Sopranot alakító James Gandolfini pedig – aki tragikus hirtelenséggel hunyt el 2013-ban – máig az egyik legjobb (sorozat)színésznek számít.

Most, közel 15 évvel a sorozat híres/hírhedt befejezését követően megnézhetjük, hogyan is indult a Soprano család története.

Az ikonikus karaktert pedig a színész fia, Michael Gandolfini alakítja majd. A The Many Saints of Newark további sztárokkal érkezik egyébként, élükön Vera Farmiga, Alessandro Nivola, Ray Liotta, Jon Bernthal, John Magaro és Corey Stoll.

A film az HBO Max égisze alatt készült el az eredeti sorozat több epizódját is rendező Alan Taylor dirigálásával. A forgatókönyvet pedig a szintén visszatérő David Chase és Lawrence Konner írták. Előbbi neve szinte összeforrt a Maffiózókkal, így szinte garantált, hogy a sorozathoz méltó alkotást kapunk.

A most megjelent előzetes mindenesetre nagyon ígéretes. Jó újra látni a nagy szereplőket, még akkor is, ha fiatal formájukban bukkannak most fel. A fiatal Gandolfini közreműködése pedig már-már kísérteties képsorokat eredményez, ahogy egy az egyben megidézi édesapja alakítását.

A The Many Saints of Newarkra sajnos egészen az őszig várnunk kell. A Maffiózók előzményfilmje ugyanis csak október 1-jén kerül a mozikba és az HBO Max műsorára. Az ugyan nem garantált, hogy a magyar mozikba is eljut az alkotás, de remélhetőleg addigra az HBO Max nálunk is elindul. Ha pedig nem, akkor még mindig ott az esély rá, hogy a Jóbarátok különkiadásához hasonlóan végül az HBO Go-n is elérhetővé teszik Tony Soprano felemelkedésének történetét.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com