Hírek

Előzetest kapott az újabb Downton Abbey film

Megérkezett az előzetes a Downton Abbey: A New Era című filmhez, amely az ünnepelt sorozat, valamint a 2019-es film után veszi fel a fonalat a Crawley család életében.

Ismét a rajongók elé kerül egy Downton Abbey alkotás. Az igen csak sikeres kosztümös dráma sorozatot követően 2019 őszén érkezett az első mozifilm, ami szintén hozta a tőle elvártakat. Most újabb filmmel bővül a Crawley család és szolgálóik életét bemutató történet.

A Downton Abbey: A New Era első előzetese alapján pedig ismét kiváló szórakozásnak nézünk elébe.

A történet ezúttal Franciaországba viszi az egész csapatot, miután a Maggie Smith alakította nagymama egy fiatal kori románca révén megörököl ott egy csodaszép villát. Az angolos eleganciát tehát ezúttal a francia Riviérán csodálhatják majd meg a rajongók. Természetesen számíthatunk a szokásos bonyodalmakra és pletykákra, sőt az előzetes képei alapján egy esküvő is vár ránk.

Az új filmhez pedig az összeszokott alkotói gárda is szinte teljesen visszatért. A sorozat és az első film forgatókönyveiért is felelős Julian Fellowes írta a Downton Abbey: A New Era-t is. Ami pedig a színészeket illeti, ismét felbukkan majd a már említett Maggie Smith, valamint Hugh Bonneville, Michelle Dockery, Laura Carmichael, Allen Leech, Robert James-Collier, Jim Carter, Elizabeth McGovern, Joanne Froggatt és még sokan mások.

A jól ismert szereplőgárda mellett új arcokkal is találkozhatunk. Csatlakozott a stábhoz Hugh Dancy, Dominic West, Laura Haddock és Nathalie Baye is.

Noha a tavasz elején még karácsonyra ígérték az új alkotást, mostanra kicsit elcsúszott a hivatalos bemutató. De így sem kell már annyira sokat várni. A Downton Abbey: A New Era ugyanis 2022. március 18-án a mozikba kerül világszerte.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés