Hírek

Előzetest kapott Brad Pitt és George Clooney új közös filmje, a Wolfs

Brad Pitt és George Clooney a Wolfs című filmben

Ismét együtt szerepel Hollywood két legnagyobb szívtiprója: Brad Pitt és George Clooney profi eltakarítókként versengenek egymással a Wolfs előzetesében.

Sokadik közös projektjét hozza el a rajongóknak a két ikonikus hollywoodi sztár. Az Ocean’s-filmek, az Égető bizonyíték és a 8 – csak hogy párat említsünk – után ismét együtt szerepel Brad Pitt és George Clooney a nagyvásznon.

A Wolfs című akcióval átitatott thriller pedig nagyon is szórakoztatónak ígérkezik az előzetes alapján.

Mindkét színész amolyan profi eltakarítóként dolgozik, természetesen váltig állítva, hogy ők a legjobbak a szakmában. A versengést azonban félre kell tenniük, amikor egy meló során azt az utasítást kapják, hogy dolgozzanak közösen.

A filmet a Pókember-filmeket is rendező Jon Watts írta és rendezte, míg Pitt és Clooney mellett Amy Ryan és Austin Abrams tűnik fel a fontosabb szerepekben. A friss előzetes alapján pedig egy humoros és pörgős őszi mozi élmény elé nézünk.

Természetesen egyik színésznek sem ez az egyetlen készülő filmje. Mindkét sztár több a következő egy-két évben készülő alkotásban is executive produceri teendőket lát majd el. Emellett Pitt a jövőre érkező, egyelőre cím nélkül futó Forma 1-es film főszerepében tűnik fel, míg Clooney Noan Baumbach legújabb A-listás színészektől hemzsegő szintén cím nélküli művében játszik.

Vajon alakítása felér majd pályafutása legjobbjaival?

Utóbbi pedig virágzó rendezői karrierjével sem pihen: Justin Timberlake főszereplésével készít sorozatot egyik saját korábbi rendezéséből. 2002-ben Sam Rockwell alakította Chuck Barrist az Egy veszedelmes elme vallomásaiban. A film és a most készülő sorozat is a 60-as és 70-es évek sikeres tévés játékvezetőjéről szól majd, aki azt állította, hogy a CIA-nak dolgozott bérgyilkosként.

Addig azonban szerencsére ismét együtt látjuk még George Clooney és Brad Pitt párosát. A Wolfs várhatóan szeptember második felében debütál, és noha egyelőre nincs hazai forgalmazója a filmnek, szinte kizárt, hogy ne jutna el a magyar mozikba is.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com