Hírek

Előzetest kapott Dobó Kata új filmje, az El a kezekkel a papámtól!

Új magyar film a láthatáron, amely egyszerre lesz családi darab és romantikus alkotás. Dobó Kata és Gulyás Buda zenés filmjében Csobot Adélé és Bokor Barnáé a főszerepet, no meg a Tim Burtont idézően harsány színeké és díszleteké. El a kezekkel a papámtól! előzetes.

Megérkezett az előzetes a téli ünnepekre időzített magyar családi filmhez, amelyben egy kislány a varázslat segítségével szeretné apját jó útra terelni, hogy ne vegyen feleségül egy kegyetlen nőt. Az El a kezekkel a papámtól! amolyan A muzsika hangja történet egy nagy adag színkavalkáddal nyakon öntve.

A főszereplő Csobot Adél, Bokor Barna, és Marczinka Bori mellett szerepel még a filmben Elek Ferenc, Gubás Gabi, és Pindroch Csaba is.

A forgatókönyv Horváth András Dezsőtől érkezik, aki a #Sohavégetnemérős című filmet is írta, és akitől nem mellesleg az év végén még egy hazai alkotást láthatunk majd. Ez lesz a Nagykarácsony.

A rendezői teendőket pedig Dobó Kata és Gulyás Buda végezték el. Dobónak ez lesz a második nagyjátékfilmje a Kölcsönlakást követően. Akkor az idősebb korosztályt célozta meg az alkotó, ezúttal azonban egyértelműen a fiatalabb rétegnek szól majd az El a kezekkel a papámtól!

Az El a kezekkel a papámtól! igazi karácsonyi film lesz, már ami a bemutatót illeti. Dobó új darabja ugyanis december 2-án kerül majd a mozikba, egy kis melegséget és színt csempészve a téli mindennapokba.