Hírek

Előzetest kapott Guillermo del Toro új varázslatos animációs sorozata és még sokan mások

Látványos ízelítőt kapott Guillermo del Toro Wizards című animációs minisorozata. De újabb előzetest kapott a Bill & Ted Face the Music, Megan Fox vadállatokra vadászik, itt a grandiózus Netflix doku és egy friss horrorba is bepillanthatunk.

Ahogy egyre jobban éledezik a filmszakma, úgy érkeznek sorra a casting hírek, a premier dátumok és az új előzetesek is. Ezúttal ámulunk, nevetünk és félünk, ahogy betekintünk a közeljövő alkotásaiba.

Wizards

Az Oscar-díjas rendező, Guillermo del Toro ismét az animációk világába invitálja a nézőt. A Trollvadászok három és a 3Below: Tales of Arcadia két évadát követően most ismét visszatérnek a mágikus világ jól ismert szereplői. A tíz epizódos sorozat, amely lezárja a formabontó trilógiát augusztus 7-én kerül a Netflixre.

Bill & Ted Face the Music

A Bill és Ted trilógia harmadik része az első két film után évtizedekkel készült csak el: szerencsére azonban Keanu Reeves és Alex Winter párosa továbbra is viccesnek ígérkezik. A történetben a két veterán időutazó zenész ezúttal lányaik segítségével kutatják a világ legjobb zeneszámát, hogy visszaálljon az univerzum harmóniája. A film szeptember 1-jén limitált forgalmazásban kerül az amerikai mozikba, ezzel együtt pedig online is elérhetővé válik.

Rogue

Az Inside Man: Most Wanted és számos akciósorozat után most Megan Foxot rendezi M.J. Bassett. A történetben a Fox által vezetett apró fegyveres csapatnak nem csak egy túszejtő bandával, de veszélyes oroszlánokkal is meg kell küzdenie. A film augusztus 28-tól érhető el.

Immigration Nation

Filmkészítő Shaul Schwarz és Christina Clusiau három éven át dolgozott a Netflix nagyszabású dokusorozatán, amely az amerikai immigrációról mesél. Az alkotás igyekszik bemutatni az illegális határátlépés minden szegmensét, a katonák mindennapjaitól kezdve az irodákban fáradozó munkásokon át, az ügyvédekig és persze magukig az emberekig, akik egy jobb élet reményében próbálnak Amerikába beszökni.

Don’t Look Deeper

A Lostért is felelős Jeffrey Lieber ezúttal egy sci-fi thrillert hoz el nekünk a Quibi kínálatába. A sorozat egy gimis lányról szól, aki egyre jobban érzi, valami nem stimmel se vele, se körülötte. A Don Cheadle, Emily Mortimer és Helena Howard vezette alkotás az emberiséget állítja a technológia árnyékába. A sorozat július 27-én debütál a streaming oldalon.

The Unfamiliar

A független horror rendező Henk Pretorius ezúttal egy háborút megjárt orvost állít ijesztő filmjének a középpontjába. Amíg a brit seregből hazatért nő egyre több paranormális jelenséggel találkozik családi otthonában, férje mindenáron meg van róla győződve, hogy csak PTSD-ben szenved. Lehet, hogy egy közös vakáció segít mindenen? A film augusztus 21-én kerül az amerikai mozikba, reméljük hozzánk is eljut majd valamilyen formában.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com