Hírek

Előzetest kapott Taika Waititi vígjátéksorozata, a Reservation Dogs

Forrás: Variety

Megjött az első előzetes a Reservation Dogs című FX és Hulu sorozatnak, amely Taika Waititi és Sterlin Harjo párosától érkezik hamarosan.

Bepillanthatunk Taika Waititi új vígjátéksorozatába, amelyet Sterlin Harjo közreműködésével rakott össze az FX és a Hulu közös égisze alatt.

A Reservation Dogs pedig jócskán magán viseli az alkotó nagyra tartott kézjegyeit.

A sorozat egy oklahomai kisváros néhány fiataljáról szól majd, akik mindenáron el akarnak jutni Kaliforniába. Az út azonban drága, ezért mindenféle kisebb-nagyobb piszkos melóra vállalkoznak, hogy pénzt szerezzenek.

A négy főszereplőt D’Pharaoh Woon-A-Tai, Devery Jacobs, Paulina Alexis és Lane Factor alakítják, olyan mellékszereplők mellett mint Macon Blair, Zahn McClarnon, Tamara Podemski és Kirk Fox.

A Reservation Dogs augusztus 9-én debütál majd.

Taika Waititi egyébként igen csak elfoglalt mostanság. A Thor: Love and Thunder forgatását éppen mostanában fejezték be, úgyhogy a projekt már az utómunkálatoknál jár. Valamikor a következő év folyamán kerül majd elénk az MCU soron következő Thor-filmje. Emellett a Next Goal Wins című focis filmje is készen van már, annak azonban nincsen még premierdátuma. Mivel a darab egyik főszereplője Armie Hammer, így lehetséges, hogy egy ideig még várnunk kell erre a műre.

Addig is tervben van még egy új Star Wars-film, a Flash Gordon adaptációja, egy kalózos dráma, valamint a Time Bandits sorozatváltozata is. Úgyhogy a közeljövőben is lesz mit nézni az alkotótól vagy éppen az alkotóval, hiszen Waititi a kamera mindkét oldalán szívesen mozog.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés