Hírek

Előzetest kapott Taika Waititi vígjátéksorozata, a Reservation Dogs

Forrás: Variety

Megjött az első előzetes a Reservation Dogs című FX és Hulu sorozatnak, amely Taika Waititi és Sterlin Harjo párosától érkezik hamarosan.


Hirdetés

Bepillanthatunk Taika Waititi új vígjátéksorozatába, amelyet Sterlin Harjo közreműködésével rakott össze az FX és a Hulu közös égisze alatt.

A Reservation Dogs pedig jócskán magán viseli az alkotó nagyra tartott kézjegyeit.

A sorozat egy oklahomai kisváros néhány fiataljáról szól majd, akik mindenáron el akarnak jutni Kaliforniába. Az út azonban drága, ezért mindenféle kisebb-nagyobb piszkos melóra vállalkoznak, hogy pénzt szerezzenek.

A négy főszereplőt D’Pharaoh Woon-A-Tai, Devery Jacobs, Paulina Alexis és Lane Factor alakítják, olyan mellékszereplők mellett mint Macon Blair, Zahn McClarnon, Tamara Podemski és Kirk Fox.

A Reservation Dogs augusztus 9-én debütál majd.

Taika Waititi egyébként igen csak elfoglalt mostanság. A Thor: Love and Thunder forgatását éppen mostanában fejezték be, úgyhogy a projekt már az utómunkálatoknál jár. Valamikor a következő év folyamán kerül majd elénk az MCU soron következő Thor-filmje. Emellett a Next Goal Wins című focis filmje is készen van már, annak azonban nincsen még premierdátuma. Mivel a darab egyik főszereplője Armie Hammer, így lehetséges, hogy egy ideig még várnunk kell erre a műre.

Addig is tervben van még egy új Star Wars-film, a Flash Gordon adaptációja, egy kalózos dráma, valamint a Time Bandits sorozatváltozata is. Úgyhogy a közeljövőben is lesz mit nézni az alkotótól vagy éppen az alkotóval, hiszen Waititi a kamera mindkét oldalán szívesen mozog.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.