Hírek

Előzménysorozatot kap a Grease

Az előzményfilm mellé előzménysorozatot is kap az ikonikus musical. A Grease: Rise of the Pink Ladies címen futó alkotás a Paramount+ égisze alatt készül.

A Grease-t is (ismét) utolérte a spinoff, prequel, reboot és remake láz: tavaly egy előzményfilmről, most pedig egy 10 részes előzménysorozatról érkezett hír. Az új alkotás Grease: Rise of the Pink Ladies címmel érkezik majd.

A Paramount+ készülő sorozata négy évvel korábban indul majd, mint hogy megismerhettük volna Danny és Sandy történetét.

Noha az eredeti filmben Rizzo, Frenchy, Marty és Jan alakították a rózsaszín dzsekis lányok csapatát, az új sorozat állítólag teljesen új karakterekkel érkezik majd. Így azt sem tudni pontosan, hogy ismét csak 4 tagú lesz-e a lánybanda, vagy esetleg kibővítik a keretet. Ahogy arról sincsenek hírek, hogy a film többi szereplője közül bárki is visszatérne majd.

Azaz az Atypical című sorozatért is felelős Annabel Oakes valószínűleg teljesen tiszta lappal indítja majd a sorozatot, amely az 50-es évek elejére viszi el a nézőt. Oakes egyébként a forgatókönyv megírását is magára vállalta, ahogy az executive produceri teendőkből is kiveszi majd a részét.

És ugyan önmagában a sorozat ötlete nem biztos, hogy tömegeket fog megmozgatni, sok múlik majd a szereplőgárdán.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com