Hírek

Előzménysorozatot kap az Odaát

A CW nagysikerű fantasy-horror szériája, az Odaát másfél évtizeden keresztül szögezte képernyő elé a nézőket. A tévécsatorna nem szándékozik magára hagyni a nélkülöző rajongókat.

Kevés sorozat bír olyan lelkes és kitartó rajongótáborral, mint az Odaát (Supernatural). A 15 évados futam nemrég zárult le, és a finálét követő űrt betöltendő, a CW egy újabb spin-off ötlet indít útnak – mely ezúttal minden bizonnyal meg is fog valósulni, ha már anno Supernatural: Bloodlines és a Wayward Sisters sorozatötletek képtelenek voltak.

Játék a természetfelettivel – Odaát

A The Winchesters című széria a korábbi főhősök, Dean (Jensen Ackles) és Sam (Jared Padalecki) szüleiről szól majd, és megmutatja, hogy talált egymásra a démonölő testvérpár édesanyja és édesapja. Az Odaát már korábban megmutatta John és Mary Winchestert – előbbit ráadásul az a Jeffrey Dean Morgan játszotta, aki jelenleg a The Walking Dead ügyletes antihőseként, Neganként tündököl.

A sorozatot Dean Winchester szemszögéből láthatjuk majd, ugyanis Jensen Ackles visszatér egy narrátori szerepben.

A készítők úgy írják le a készülő sztorit, mint egy epikus szerelmi történet, amelyben a hősök nemcsak szeretteiket, hanem a világot is kénytelenek megmenteni a démonoktól és egyéb paranormális lényektől.

A korábbi showrunner Eric Kripke neve egyelőre nem merült fel a projekt kapcsán, bár nem lenne meglepő, ha távol maradna, hiszen jelenleg az Amazon Prime The Boys című sorozatáért felel.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés