Hírek

Előzménytörténet készül Jack Bauer 24-éből

Kiefer Sutherland mint Jack Bauer (24)

Az egy évtizeden át futó krimisorozat, a 24 az eredeti alkotókkal kel életre újra 10 év szünet után. A sorozat várhatóan a főszereplő Jack Bauer korábbi történetéről fog szólni.

Majd’ egy évtized után visszatérhet a Fox annak idején népszerű sorozata, az epizódonként egy óra történéseit bemutató 24tudta meg a TheWrap.

Az alkotók az eredeti sorozatból már ismertek: a showrunner ismét Howard Gordon, akinek társa ezúttal is Joel Surnow és Bob Cochran. Az előzménytörténet ütemezése, szereposztása és egyéb részletek egyelőre ismeretlenek, a stúdió nem válaszolt a portál megkeresésére. Annyit már biztosan tudunk, hogy

nem Kiefer Sutherland játssza a főszerepet.

A 24-nek egyébként volt már egy reboot kísérlete, ez volt a Corey Hawkins főszereplésével egy évadot megélt 24: Újratöltve 2017-ben, de hamar megbukott. Valószínűleg a Fox azóta is franchise folytatásán dolgozik, hogy valamilyen módon visszahozza Jack Bauert a képernyőre.

Az eredeti 24 egyébként 2001 novemberében debütált, és 192 epizódot élt meg összesen 8 évadban 2010-ig. A 6. és a 7. évad között jelent meg a 24: Redemption (legjobb magyar fordításban szabadulás) tévéfilm formájában, ami itthon szintén a 24 címet kapta.

Sergő Z. András

Sergő Z. András a Filmtekercs.hu alapítója és 2022-ben bekövetkezett haláláig felelős szerkesztője volt. Aktívan követte Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film eseményeit. Érdeklődési körébe tartoztak a dokuk, a kamaradarabok, a sport- és a valláspolitika.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com