Hírek

Mégsem olyan rossz a Terminátor: Sötét végzet?

Megjöttek az első vélemények a Terminátor: Sötét végzet című produkcióról, mely a hatodik film a franchise sorában. Ezúttal talán sikerült nem alulmúlni az elvárásokat?

Az a mondat egy véleményben, hogy a „Legjobb Terminátor-folytatás a második rész óta”, nem egy érdem. Ez olyan, mintha a legízletesebb felmosóvíznek járó elismerés. A gépek lázadása, a Megváltás és a Genisys ugyanis egyenként maradtak meg csalódásként, és nehezen lehet elképzelni, merre lehet továbbvinni ezt a szériát.

Mégis szinte az összes kritikus és újságíró, akinek volt szerencséje megnézni a Tim Miller (Deadpool) által rendezett és James Cameron által producerileg felügyelt Terminátor 6.-ot, ezzel a közhellyel él.

De lássuk azokat a véleményeket:

 

„A Sötét végzet simán a legjobb Terminátor-film a T2 után. Remek akciójelenetek és imádtam, ahogy a három főszereplőnő seggeket rúg. Annyira szuper Linda Hamiltont újra ebben a szerepben látni.”

 

„A Sötét végzet a legjobb a T2 óta? Bezony. Linda Hamilton visszatérése NAGYON számít, Mackenzie Davis igazán kemény, Natalia Reyes pedig remek horgonyként szolgál a történetben. Gabriel Luna Rev-9-ese is szuper! A fizika, a VFX, a küzdelmek – mindent eltaláltak! Örülök, hogy még egyszer megpróbálták.”

„A Terminátorra úgy gondolnak az emberek, mint Arnold sorozatára. A Sötét végzet bebizonyítja, hogy nem ő volt a kulcs ahhoz, hogy működjön: ez Linda Hamilton. Hihetetlen ebben, és a film nagyon jó. (Bár én megvédtem nem rég a többi folytatást is, úgyhogy ez nem biztos, hogy neked sokat jelent.)”

„A Sötét végzet a T2 óta a legjobb folytatás. Simán az év egyik legszórakoztatóbb akciófilmje, izgalmas, feszes és non-stop, miközben egy kedves történet arról, hogyan hozzunk helyre dolgokat. Arnold remek, Linda király, de Mackenzie Davis ODAVÁG.”

„A Sötét végzet jobb, mint amilyennek előre képzelitek. Nagyon Az ébredő Erő akar lenni, és többnyire sikerül is neki. De hiányzik belőle Cameron újszerűsége, fejlesztése és rendezése. Arnold fantasztikus: a legjobb Terminátor alakítása a második rész óta.”

További véleménykért látogass el a Collider oldalára. A Terminátor: Sötét végzet magyar premierje október 31-re esik.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..