Hírek

Első tévés főszerepére készül Sylvester Stallone

Olasz maffiózót alakíthat első nagy sorozatszerepében Sylvester Stallone. A Kansas City címen futó projekt ráadásul két nagyágyútól érkezik majd a Paramount +-ra.

A Deadline híre alapján a 75 éves színész egy nagyszabású új projektre vállalkozhat. Stallone több apróbb sorozatszereplést követően most saját alkotást kaphat a kisképernyőn. Az akciósztárnak ráadásul igen csak testhez álló figurát kéne megformálnia a Kansas City című drámában.

A történet ugyanis egy maffiózóról szól, akinek el kell hagynia New Yorkot és Kansas-be kell költöznie.

Az új környezet persze számtalan meglepetéssel szolgál majd, ahogy a karakter próbálja a nulláról kiépíteni az új maffia birodalmát. Ahogy pedig egyre nő az üzlet, úgy találja magát szembe a férfi különösebbnél különösebb alakokkal.

Noha maga a sztori és Stallone casting lehetősége már önmagában is ígéretes alkotássá teszi a sorozatot, a java még hátra van.

Az alkotói csapatot ugyanis Terence Winter és Taylor Sheridan vezetik majd.

Előbbi többek között a Boardwalk Empire című ugyancsak hasonló tematikával dolgozó kiváló sorozatot hozta el nekünk, valamint a Maffiózók több epizódját is ő írta. Utóbbi pedig olyan filmeket készített az elmúlt években, mint A préri urai vagy a Wind River – Gyilkos nyomon.

Sylvester Stallone egyébként továbbra is igen csak elfoglalt. A színészt jövőre a Samaritan című filmben láthatjuk, amiben egy régi szuperhőst alakít, akiről mindenki azt hiszi, hogy 20 éve meghalt. Emellett jövőre érkezik a 3. rész A galaxis őrzőihez, valamint a 4. rész a Feláldozhatókhoz.

Éppen ezért a Kansas City forgatásának kezdetéről vagy esetleges premierdátumáról egyelőre nincsenek hírek.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com