Hírek

Megérkeztek az első vélemények a Jurassic World: Világuralomról

A stúdió szerint lezárulni készül a Jurassic Saga, tehát a Jurassic World: Világuralom a jelenlegi filmszéria befejezése lesz. Nos, pár kritikus már meg is osztotta, milyen lett a nagy finálé.

Kapott hideget és meleget a Jurassic World első és második része is, ám az összekötötte őket, hogy hatalmas sikerek voltak a bevételek tekintetében. Nem is kisebb az elvárás a harmadik epizód kapcsán sem, minthogy hódítsa meg a mozikasszákat, és várhatóan döntse le a Top Gun: Mavericket a masszív első helyéről.

Hozzánk június 9-én érkezik a Jurassic World: Világuralom, melynek történetében a dinoszauruszok mindenhol elszaporodtak a Földön, és egy közös ökoszisztémában létezik velük az emberiség. A filmben visszatér Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum triója is, akit az 1993-as eredeti Jurassic Park óta most láthatunk először együtt.

Az alábbi vélemények jelentek meg a Twitteren a film kapcsán:

„A Jurassic World: Világuralom egy nagy, üvöltő, szórakoztató kaland. A dinoszauruszok nagyobbak és jobbak, mint valaha. Nonstop dínóakció az egész. Laura Dern, Jeff Goldblum és Sam Neill visszatérése pedig igazán örömteli nosztalgia. Egyszerűen imádom őket.”

„JÓ HÍREK: A Jurassic World: Világuralom kedvenc filmem az új Jurassic-trilógiából. Tele van izgalmas dinoszauruszos jelenetekkel és még több Jeff Goldblummal, miközben a hátborzongató és ötletes momentumok nagyszerű egyensúlya is megtalálható benne – köztük pár utalás a régmúltra. Magabiztos finálé.”

„Legyünk világosak… mindegy, mit mondok a Jurassic World: Világuralomról – rengeteg pénzt fog hozni. Meghaladja a logikát. Ez egy olyan film, amiben minden csak úgy megtörténik, és emberek azért tudnak dolgokat, »mert csak«. Dobj egy spanglit, rúgj be előtte és élvezd ki az egészet! Nosztalgia a köbön.”

Jurassic World: Világuralom = ROSSZ. Figyelmen kívül hagyja a premisszát, amit már a kezdetektől fogva követnie kellett volna, ehelyett megtervez két teljesen különböző, érdektelen és üres történetet, amelyeket nehezen tud összekapcsolni. Egyes effektek csiszoltnak tűnnek, mások pedig befejezetlennek. A franchise legrosszabbja.”

„A Jurassic World: Világuralom hozza az elvárt látvány, ám a fináléhoz képest kevésnek tűnik, mivel ismerős terepen mozog. Jó látni az eredeti triót, és az ő száluk a legerősebb, még akkor is, ha akaratlanul rávilágít arra, hogy a Jurassic World karakterek mennyire unalmasak hozzájuk képest.”

„Valóban, a Jurassic World: Világuralom rossz. Annyira rossz. Túl hosszú, elképesztően repetitív, a dinoszauruszok csak kirakati díszletként szolgálnak több érdektelen, össze nem függő történethez. A színészek mindent megtesznek, de az egész csak túlzás és értelmetlen. A franchise egyik, ha nem a legrosszabb része.”

A Filmtekercs kritikája a filmről a héten várható.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com