Hírek

Eltolták az új Terminátor bemutatóját

James Cameron produceri felügyelete alatt hazánkban készítik majd az új részt. A hatodik Terminátor premierjét csupán négy hónappal mozdították el.

Az egyelőre cím nélküli folytatásra többet kell várni a rajongóknak, illetve azoknak, akik már régóta frusztrálódnak a korábbi Terminátor-folytatásokon. A gépek lázadása, a Megváltás és a legutóbbi Genisys egyaránt nem mérhetők az első két epizódhoz – és ezt most már az alkotók is tudják.

James Cameron visszatér producerként az új epizódhoz, ami egyfajta újraindítása lesz a szériának, és közvetlenül a második rész, Az ítélet napja folytatása lesz. Linda Hamilton és Arnold Schwarzenegger egyaránt visszatérnek, Mackenzie Davis (Szárnyas fejvadász 2049) új főszereplőként jelenik meg, míg a rendezői poszton Tim Miller (Deadpool) igyekszik bizonyítani. A forgatások Magyarországon zajlanak majd.

A Paramount 2019. november 22-én tervezi bemutatni a Terminátort.

Ebben a hónapban a Jégvarázs és a James Bond-sorozat folytatásával kell megmérkőznie.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..