Hírek

Eltolja az AMC az új The Walking Dead premierjét

Már a leforgatott sorozatok sem lehetnek biztonságban. A The Walking Dead: World Beyond pár hét múlva érkezett volna.

Tizedik évadjánál tart a The Walking Dead című sorozat, az AMC jelenlegi zászlóshajója. A nézettségét már korántsem volt képes tartani az egykori szenzációnak, sokan már egyfajta viccnek gondolják a szériát, ami már rég túl van a zenitjén, és élőhalottként várja, hogy valaki kegyelemből kivégezze.

Ám a The Walking Dead fáradhatatlanul folytatódik, sőt még teljesít annyira jól, hogy bővítsék is világát.

A Fear the Walking Dead című spin-off sorozat, mely az apokalipszis első napjaitól követ végig egy csoportot, már hatodik évadjára készül. Az AMC pedig World Beyond alcímmel készített egy young adult alműfajhoz közelebb álló évadot. Scott Gimple, a sorozat kreátora úgy írta le, mint egyfajta coming-of-age sztori az apokalipszis után. Tinédzser szereplőink egy viszonylagosan biztonságos környezetet kénytelenek elhagyni, és megküzdeni a kint leselkedő kegyetlenséggel. Ez a harmadik sorozat a sétáló halottakról azonban még kész arra, hogy meglássa a napvilágot.

Bár minden szükséges anyagot felvettek hozzá, az utómunkával nem tudtak megfelelő tempóban haladni a COVID-19 járvány miatt. Ahogy a Fargo 4. évadjának esetében, úgy itt is az utolsó pár epizód az, mely nincs teljesen kész. A World Beyond így kénytelen feliratkozni arra a listára, ami a koronavírus miatt módosult premiereket tartalmazza. Eredetileg április 12-én indult volna a két évadosra tervezett széria, így azonban határozatlan időre eltolták a premiert. Feltehetően az év második felében ismerkedhetünk meg a fiatal hősökkel.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..