Hírek

Elvileg készül a Fekete Özvegy saját filmje

Korábban csak pletykák keringtek a Scarlett Johansson által játszott bosszúálló, a Fekete Özvegy karakterének önálló filmjéről, ám már írót is talált magának a projekt.

Jac Schaeffer forgatókönyvíró kapta meg azt a lehetőséget, hogy a 2010 óta filmvásznon nagyjából kétévi rendszerességgel látható Fekete Özvegy-karakternek saját kalandot írjon. Hogy erre szükség van-e, az kérdéses. A hír hallatán a kommentek közt nem igazán egyértelmű a lelkesedés, hiszen Natasha Romanoff már így is egy bejáratott figura. A pénztáraknál tavaly nagyot kaszáló Wonder Woman viszont újabb löketet adott a női hősöknek, és ezen a terepen a Marvel lemaradásban van.

A stúdió első női főszereplővel készülő filmjére, a Captain Marvelre ugyanis még 2019-ig várni kell.

A Fekete Özvegy mindig is mellékszereplő volt a Bosszúállók csapatában, és amennyiben egy a karakterhez méltó filmet szándékoznak készíteni, akkor feltehetően A tél katonája stílusához nyúlnak majd vissza. A kémes akciófilm műfaja ugyanis remekül állna a hideg orosz titkosügynöknek – Jac Schaeffer forgatókönyvíró neve azonban nem ezt jelzi. Az eddig romantikus komédiákat (Szerelemóra) jegyző hölgy a rajongók azon rémálmához áll legközelebb, melyet a Saturday Night Live műsorában már egyszer ábrázoltak. Bízunk benne, hogy ezeket a félelmeket hamar megcáfolják és méltó filmet kap az Özvegy.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..