Hírek

Elvileg készül a Fekete Özvegy saját filmje

Korábban csak pletykák keringtek a Scarlett Johansson által játszott bosszúálló, a Fekete Özvegy karakterének önálló filmjéről, ám már írót is talált magának a projekt.


Hirdetés

Jac Schaeffer forgatókönyvíró kapta meg azt a lehetőséget, hogy a 2010 óta filmvásznon nagyjából kétévi rendszerességgel látható Fekete Özvegy-karakternek saját kalandot írjon. Hogy erre szükség van-e, az kérdéses. A hír hallatán a kommentek közt nem igazán egyértelmű a lelkesedés, hiszen Natasha Romanoff már így is egy bejáratott figura. A pénztáraknál tavaly nagyot kaszáló Wonder Woman viszont újabb löketet adott a női hősöknek, és ezen a terepen a Marvel lemaradásban van.

A stúdió első női főszereplővel készülő filmjére, a Captain Marvelre ugyanis még 2019-ig várni kell.

A Fekete Özvegy mindig is mellékszereplő volt a Bosszúállók csapatában, és amennyiben egy a karakterhez méltó filmet szándékoznak készíteni, akkor feltehetően A tél katonája stílusához nyúlnak majd vissza. A kémes akciófilm műfaja ugyanis remekül állna a hideg orosz titkosügynöknek – Jac Schaeffer forgatókönyvíró neve azonban nem ezt jelzi. Az eddig romantikus komédiákat (Szerelemóra) jegyző hölgy a rajongók azon rémálmához áll legközelebb, melyet a Saturday Night Live műsorában már egyszer ábrázoltak. Bízunk benne, hogy ezeket a félelmeket hamar megcáfolják és méltó filmet kap az Özvegy.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés