Hírek

Emile Hirsch játssza John Belushit

John belushi

John belushi A fiatalon elhunyt Blues Brothers-sztárról szóló életrajzi filmben Emile Hirsch játssza John Belushit. A produkciót gyártó Film 360 egyelőre cím nélküli filmjét Steve Conrad rendezi, és ő írja a forgatókönyvet is a színész özvegye által jegyzett Belushi című életrajzi kötet felhasználásával – ismertette kedden a BBC News.

A 28 esztendős Hirsch 2007-ben Sean Penn Út a vadonba című filmjének főszerepét alakította, majd játszott a Milkben és a Speed Racer – Totál turbó című akciófilmben is. Szerepelt a Prince Avalanche című filmben, amelyért idén a Berlinalén David Gordon Green a legjobb rendezés díját kapta. Januárban kerül a magyar mozikba A túlélő című filmje, amely az amerikai haditengerészet különleges akciócsoportjának egy kudarcba fulladt küldetését idézi fel.

A Belushiról szóló film forgatása tavasszal kezdődik New Yorkban. Az 1982-ben, mindössze 32 esztendősen kábítószer-túladagolás miatt elhunyt színészt olyan nagy sikerű filmekben ismerte meg a közönség, mint a Blues Brothers, a Party zóna vagy a Meztelenek és bolondok.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com