Hírek

Emilia Clarke és Olivia Colman kéz a kézben léphetnek be a Marvel univerzumába

A Trónok harca után jöhet az MCU

Egyre ütősebb szereplőgárdát kalapál magának össze a legújabb Marvel-Disney sorozat. A Secret Invasion úgy tűnik, Olivia Colman, Samuel L. Jackson és Kingsley Ben-Adir után a Trónok harca sztárját, Emilia Clarke-ot is megnyerte magának.

A WandaVízió és A Sólyom és a Tél Katonája után újabb Marvel sorozat a láthatáron. Illetve a sokadik újabb, ha pontosak akarunk lenni. Ezúttal Nick Fury karakterével a középpontban készül kisképernyős alkotás. Szépen alakul a korábban bejelentett Secret Invasion.

Fury szerepében természetesen visszatér Samuel L. Jackson, míg a további nagy nevek ezúttal Emilia Clarke-éval bővültek.

A Variety híre alapján a színésznő karakteréről egyelőre nem tudni semmit. Ahogy általában, úgy most is megannyi részletet homály fed az MCU sorozatának háza táján. A történet azonban nagy vonalakban ismert: Fury és Talos felveszik a harcot egy csapat alakváltó figurával, akik uralmuk alá akarják hajtani a Földet.

Az is biztos, hogy Emilia Clarke megjelenése csak hab a tortán. Előtte ugyanis olyan alkotók szerződtek le korábban a projekthez, mint Olivia Colman, Kingsley Ben-Adir és Ben Mendelsohn.

A Secret Invasion egyik producere és valószínűleg írója is az a Kyle Bradstreet, aki korábban a Mr. Robotot is elhozta nekünk. A készülő sorozat egyébként csak egyike az egyre jobban bővülő Marvel univerzum darabjainak.

Így csesszünk el egy univerzumot! – Töménytelen Marvel-bejelentés

Az első évadot 6 részesre tervezik, a pontos bemutatóról azonban egyelőre nem tudni. A forgatás már javában zajlik, így az sem kizárt, hogy még idén elénk kerül a sztárokkal teletömött Secret Invasion.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.