Hírek

Emilia Clarke mókázik Paul Feig legújabb romkomjában

Emilia Clark

Paul Feig legújabb romkomjában Emilia Clarke mókázik – a forgatókönyvön Emma Thompson dolgozik.

Alig hevertük ki Paul Feig a thrillerek világában tett kitérőjét, az Egy kis szívességet, máris érkeznek a hírek a direktor új munkájáról. Remélhetőleg a Last Christmasszel visszatér a komédiák jól bevett terepére – az előzetes hírek szerint a főszerepekben Emilia Clarke és a Crazy Rich Asians sztárja, Henry Golding látható.

Az Universal új filmjének társszerzője az Oscar-díjas Emma Thompson. Thompson, ha valamihez ért, az a tökéletesen adagolt románc – az Akadémia az Értelem és érzelem forgatókönyvéért jutalmazta az angol színésznőt. A Bryony Kimmingsszel írt közös munkája, a Last Christmas egy londoni románc, melynek részleteiről egyelőre nem sokat tudni.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya