Hírek

Emilia Clarke mókázik Paul Feig legújabb romkomjában

Emilia Clark

Paul Feig legújabb romkomjában Emilia Clarke mókázik – a forgatókönyvön Emma Thompson dolgozik.

Alig hevertük ki Paul Feig a thrillerek világában tett kitérőjét, az Egy kis szívességet, máris érkeznek a hírek a direktor új munkájáról. Remélhetőleg a Last Christmasszel visszatér a komédiák jól bevett terepére – az előzetes hírek szerint a főszerepekben Emilia Clarke és a Crazy Rich Asians sztárja, Henry Golding látható.

Az Universal új filmjének társszerzője az Oscar-díjas Emma Thompson. Thompson, ha valamihez ért, az a tökéletesen adagolt románc – az Akadémia az Értelem és érzelem forgatókönyvéért jutalmazta az angol színésznőt. A Bryony Kimmingsszel írt közös munkája, a Last Christmas egy londoni románc, melynek részleteiről egyelőre nem sokat tudni.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Jelenleg a Filmtekercs Vizuális Kultúráért Egyesület alelnökeként a Filmtekercs offline rendezvényeiért és partnerkapcsolataiért felel. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya