Hírek

Emily Blunt és Dwayne Johnson „párkapcsolati szuperhősfilmet” forgat

Emily Blunt és Dwayne Johnson ezúttal egy párkapcsolati drámát szuperhősfilmmel keresztező produkcióra áll össze, melyet egy ’90-es évekbeli képregény ihletett.

A két színész épphogy befejezte a Dzsungeltúra munkálatait, máris megvan a következő film, a Ball and Chain, amely Blunt és Johnson főszereplésével fog forogni – írja a Variety. Egyelőre nem tudni, kinél landol a projekt, de már többen, köztük a Netflix is harcba szállt a film felvásárlásáért.

A Ball and Chain forgatókönyvét az Oscar-jelölt Emily V. Gordon (Rögtönzött szerelem) írja Scott Lobell azonos című, ’99-ben kiadott, négyrészes képregénye alapján. A történet egy párkapcsolati válságot átélő házaspárról szól, akik úgy döntenek, beadják a törölközőt. Mígnem egy meteor becsapódása szupererővel ruházza fel a pár mindkét tagját. Van viszont egy is gond: csak akkor működik megfelelően kettejük szuperereje, ha együtt vannak (milyen édes). Ez pedig elég komoly érv ahhoz, hogy problémáik megoldásán fáradozzanak az együtt maradás – és ezáltal a szupererő birtoklása – érdekében.

De vajon ez a kis földöntúli beavatkozás helyre tud hozni egy megromlott házasságot?

A két színész közös munkáját, a Dzsungeltúrát is – sok más produkció mellett – elérte a vírus okozta premier-eltologatási hullám, ezért a tervezett 2020. július 23. helyett jelen állás szerint 2021. július 29-étől láthatjuk. Emellett Emily Blunt a Hang nélkül 2. részében fog feltűnni legközelebb, melynek bemutatója idén szeptemberben lesz.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com