Hírek

Emily Blunt is játszani fog Christopher Nolan új filmjében

Ahogy már írtuk, Christopher Nolan legújabb filmje, mely J. Robert Oppenheimerről és az atombomba kifejlesztéséről szól, az Universal Pictures gondozásában készül majd el. 

Azt is tudjuk már, hogy Cillian Murphy alakítja majd a tudóst, aki az utóbbi években a Birmingham bandája című sorozattal szerzett magának ismertséget. Hozzá csatlakozik a hírek szerint Emily Blunt is, aki az utóbbi időben a  Hang nélkül első és második részében brillírozott. A színésznő nagy eséllyel az atomfegyvert felfedező tudós feleségét alakítja majd.

Christopher Nolan filmjei Z-től A-ig

Ha a Deadline azt írja, hogy a stúdió tárgyalásokat folytat Blunttal, az általában azt jelenti, hogy a felkért színész elvállalta a szerepet, és jelenleg a szerződéskötés folyamata megy végbe. Christopher Nolan új fimjének  bemutatódátuma  2023. július 21. Az Oppenheimert is IMAX-kamerákkal rögzítik majd, csakúgy, mint a rendező utóbbi alkotását.

Incze Kata

Incze Kata 2018-ban végzett a kolozsvári Sapientia filmkészítés szakán, mester tanulmányait is ott folytatta. Jelenleg diplomafilmjét készíti, rendezőasszisztensként dolgozik és rendszeresen publikál a Filmtetten is. Szereti a hollywoodi reneszánszt, az amerikai független filmeket és mindent, amiben sokat beszélnek és mégis izgalmas.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com