Hírek

Emily Blunt visszatérhet a Sicario harmadik részében?

Még a második rész sem érkezett meg a mozikban, Trent Luckinbill producer máris arról beszél, hogy nem lenne butaság, ha Emily Blunt visszatérne a Sicario-trilógia befejező részében.

Emily Blunt nem szerepel a Sicario – A zsoldos című folytatásban, de ez nem jelenti azt, hogy a széria végleg leszámolt volna Kate Macer karakterével. A CinemaBlendre hivatkozva az IndieWire Trent Luckinbill  producert idézi, aki már egy lehetséges trilógiáról beszél. Az első, zseniális, Denis Villeneuve rendezte film után a hírek szerint Stefano Solimának is sikerült maradandót alkotnia a folytatással.

„Még nincs forgatókönyvünk, de úgy gondoljuk, lenne értelme visszahozni. Mindannyian imádjuk a filmet, és mindannyian ugyanarra jutottunk: szuper lenne újra látni őt” – mondta Luckinbill.

Taylor Sheridan, aki a Sicario – A bérgyilkos sztorijáért is felelt, egy 2016 novemberében adott interjúban elmondta, ő tehet róla, hogy Blunt nincs benne a folytatásban.

Úgy érezte, a karakter íve befejezett, és nem akarta egy olyan szerep miatt visszahozni a színésznőt, ami méltatlan lett volna hozzá.

Nemrégiben azonban úgy nyilatkozott „van még tér Blunt karaktere számára valahol az úton”. Blunt sem zárkózik el a folytatástól, az IndieWire-nak adott egy korábbi interjújában elmondta, hogy nagyon szerette ezt a szerepet és örömmel térne vissza hozzá.

A Sicario – A zsoldos június 28-án érkezik a hazai mozikba.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..